Kjeler og gryter – kan brukes til det meste når du lager mat
Takket være utformingen og egenskapene kan kjelene og grytene brukes til det meste innen matlaging, og derfor er de uunnværlige kjøkkenredskaper i de fleste hjem. En kjele og panne er et flott supplement til stekepanner, og sammen danner de grunnlaget for matlagingen din.
Kok i kjele eller gryte
I kjelen eller gryten kan du enkelt koke blant annet poteter, pasta, ris, grønnsaker og suppe. Kjelens dype form og tette lokk sørger for at maten kokes på en effektiv måte, siden vannets varme og damp beholdes.
Lage saus
Kjeler og gryter er perfekte når du skal lage saus, fløtesaus og reduksjoner.
Kjeler av forskjellige materialer og størrelser
Vi tilbyr kjeler og gryter av forskjellige materialer og størrelser, slik at du kan finne den som passer for deg og dine matlagingsbehov.
Vanlige spørsmål om kjeler og gryter
Hva er forskjellen mellom en kjele og en gryte?
Kjeler er vanligvis litt mindre enn gryter, og de er mer velegnet for å koke ting i, mens grytene ofte er større og er mer velegnet til å lage større mengder mat, for eksempel gryteretter eller langkokte retter.
Vilket material är bäst för kastruller och grytor?
Det finnes mange forskjellige materialer for kjeler og gryter, og preferansene dine spiller en stor rolle. Hos oss finner du kjeler og gryter av rustfritt stål og støpegods.